Webdesign

Online Marketing


Vraagt u zich ook af wat het verschil is tussen een slecht bezochte of een succesvolle website? Een groot deel hiervan komt door online marketing. Online marketing verbreedt uw bekendheid waardoor  er meer bezoekers naar uw website komen. Uw beste opties zijn zoekmachine optimalisatie (o.a Google), online advertenties en verwijzingen naar uw pagina.


VanaX heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van online marketing. Zowel zoekmachine optimalisatie, het maken van banners en links zijn voor ons een open boek.Door uw bestaande website of huisstijl te analyseren kunnen wij voor uw doelgroep gericht reklame maken zodat de nieuwe bezoekers ook echt interesse in uw bedrijf hebben.

VanaX biedt de volgende mogelijkheden:

  • Maakt uw website relevant voor zoekmachines
  • Optimaliseert uw positie in Google
  • Ontwerpt en plaatst banners, Links en viralmarketing

Online marketing is een ongoing bezigheid. Een succescol resultaat vereist dan ook altijd een goede samengewerking tussen opdrachtgever en marketier om voorop de concurentie te blijven. Wilt u meer winst uit uw webshop halen of een groter publiek aanspreken met uw website? Neem dan contact met ons op.